ASK ME / KAMERAUTRUSTNING / MEJL / LIKE ON FACEBOOK

Tvåtusentolv
2012-12-31 | 17:39:36 | Vardag / Livet i bilder

Januari / Jag började året med att jag fotade självporträtt ute i snön och fick min nya garderob klar!
 
Jag visade mest bilder från nyår på skansen och självporträtten som jag tog i Januari under hela februari.
 
Mars / Mars var en toppenmånad och jag fotade massor! Jag fotade porträtt på Liliy, Malin, Nellie & Linnea. Jag fotade också massor av djur då vi var på en gård med Linnea. Fotade även en del självportätt.
 
 
April / I april fick bloggen en ny design och jag och mitt gymnastiklag tävlade och fick brons i fristående.
 
Maj / Det var showvecka som vanligt i början av maj, bästa veckan på året! Jag var också på junibacken med kusinen och åkte under en ledig helg till Köpenhamn.
 
Juni / Första helgen i juni så tävlade jag rm i gymnastik för första gången! Jag fick sommarlov och började också jobba på mitt första riktiga sommarjobb. Senare fotade jag balporträtt och fyllde 17 år!
 
Juli / Testade mitt nya objektiv som jag fick i födelsedagspressent med Fia en dag. Jag jobbade också en hel del i juli. Till sist så fotade jag fotade Frida och Jenny.
 
Augusti / Jag träffade Emma, Julia & Malin och de var inte en dag för tidigt då vi senast sågs var flera år sedan. Sen åkte vi på semester till västkusten, och när det var superdåligt väder åkte vi till ullared istället. När vi kom hem var det dags för gymnastikläger! Bloggen fick lite nya bilder i designen och jag och Johanna fick reda på att vi skulle bli danslärare!
 
September / Första september åkte jag och Evelina in till Stockholm och gick på fototräffen! Vilket var superkul att få igång lite inspiration och fota igen! Annars hände det inte direkt mycket i september.
 
Oktober / Vi började äntligen fota lite på fotolektionerna och inte med vad som helst utan med lådkameror som vi själva hade gjort. Sen fotade vi också olika teman på stan. I slutet av oktober fick vi lov och jag åkte till Grand Canaria!
 
November / Visade massa bilder på Evelina + lite bilder som jag fotade i skolan på bloggen.
 
December / Det var sista lektionen med dansen och det var showvecka igen! Första gången Johanna och jag var med som lärare och det gick superbra för både oss och våra danselever. Jag fotade lite självporträtt som var väldigt längesen sen sist. Jag fyndade en ny jacka och så blev det jul igen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Annonser från BloggPartner
STARTSIDAN

MICAELA ERIKSSON, 17 ÅR
Om mig / Bloggdesign

Går andra året på Estet, inriktning Estetik & Media. Älskar fotograferering, kläder, dans och annat kreativt!
Hoppas ni gillar min lilla blogg och följ mig gärna på bloglovin ♥

bloglovin

KONTAKT
Lovliie.blogg[a]hotmail.com
LÄNKAR
Amanda Alma Ctina Sunnegårdh Cim Vuorinen Fotobecka Matilda Anna

Intresserad av ett länkbyte? Kontakta mig via en kommentar eller mail!


MEDLEMSKAP

Blogglista.se
Bildbloggar Fotobloggar bloggar
Reggad på Commo.se Bloggparaden