ASK ME / KAMERAUTRUSTNING / MEJL / LIKE ON FACEBOOK

Beställa bloggdesign
2011-06-18 | 14:19:00 | Bloggdesign


För att beställa en bloggdesign av mig så måste du ha en aning om hur du vill ha din design. När du vet det så mailar du mig (lovliie.blogg@hotmail.com) och beskriver i mailet hur du vill ha din design. Det bästa är om du kan skicka med en "skiss" av hur du vill ha designen där du vara visar lite hur du har tänkt dig. Du behöver inte ha photoshop eller liknande för det, du kan använda dig av paint likaväl. Bilderna som du vill ha i designen står du själv för. Jag kan alltså inte ta bilder åt dig (om du inte beställer en fotografering av mig). Jag gör bara designer till blogg.se & webblogg.se men kan även göra headrar eller liknade till andra bloggar om du själv kan sätta in den.

Vad kostar det?
En design kostar runt 200-500 kronor men beror på vad du har för önskemål och hur svåra funktioner du vill ha. Bara en header är såklart billigare. En enkel design kostar runt 200 kronor och om man vill ha en mer avancerad eller några funktioner kostar det mera.

Måste man beställa en hel design?
Det behöver du absolut inte! Jag kan göra allt efter dina önskemål. Jag kan lika gärna bara sätta in en bild i menyn, ändra arkivet eller liknande, såklart kostar det inte lika mycket som en hel design utan vi kommer tillsammans fram till hur mycket du vill betala och hur mycket jag vill ha för det! 
 
Hur betalar man?
Vi kommer tillsammans överrens om hur du vill betala via mail. Men det enklaste och vanligaste sättet är att du för över till mitt konto. 

Hur sätter du in designen?
Här finns det två alternativ. Det första är att jag skickar alla kodmallar och stilmallen till dig och att du själv sätter in dem på din blogg. För att det ska du veta lite om bloggdesign för att inget ska bli fel. Om något blir fel så står jag inte för det. Det andra alternativet är att jag får inloggningsuppgifterna till din blogg och jag sätter in kodmallarna och stilmallen så att ingenting kan gå fel.


Annonser från BloggPartner
STARTSIDAN

MICAELA ERIKSSON, 17 ÅR
Om mig / Bloggdesign

Går andra året på Estet, inriktning Estetik & Media. Älskar fotograferering, kläder, dans och annat kreativt!
Hoppas ni gillar min lilla blogg och följ mig gärna på bloglovin ♥

bloglovin

KONTAKT
Lovliie.blogg[a]hotmail.com
LÄNKAR
Amanda Alma Ctina Sunnegårdh Cim Vuorinen Fotobecka Matilda Anna

Intresserad av ett länkbyte? Kontakta mig via en kommentar eller mail!


MEDLEMSKAP

Blogglista.se
Bildbloggar Fotobloggar bloggar
Reggad på Commo.se Bloggparaden