ASK ME / KAMERAUTRUSTNING / MEJL / LIKE ON FACEBOOK

Den där micaela...
2010-07-29 | 14:22:00 | Micaela Eriksson

Namn: Micaela Eriksson / Ålder: 17 år (född 1995)
Gör: Går andra året på gymnasiet, Estet inriktning: estetik & media
Intressen: Fotografi, mode, dans, design och annat kreativt!

Jag heter då Micaela som ni säkert har förstått. De flesta beskriver mig som kreativ och det är nog de som passar bäst in på mig. Jag tycker om att göra det mesta som handlar om kreativitet helt enkelt. Jag går mitt andra år på gymnasiet Estet med inriktningen estetik och media. Jag ägnar större delen av min fritid till fotografi och dans och sen tycker jag såklart om att göra massor med annat kreativt när jag får tid till det som tillexempel bloggdesign och teckna. 
 
Bloggen startade jag augusti 2008 (Har renast i arkivet, det behövdes ;)). Men jag började inte blogga mer inriktat på foto först ungefär 2010. När jag fick upp intresset för foto kom jag på att ladda upp bilder på bloggen var ett bra sätt att visa upp mina fotografier. Jag blev mer och mer intresserad av både design och foto och jag började då lägga mer tid på bloggen. Det som jag tycker så himla mycket om med att fotografera är att fånga ögonblick! Jag älskar att fota allt jag ser men tycker speciellt det är roligt att fota porträtt & barn. Om ni är intresserade av att boka en fotografering med mig kan ni alltid mejla mig :)
 
Dansat har jag gjort sen jag var ungefär 10 men just nu har jag en liten paus med dansen men jag har två egna dansgrupper med Johanna som vi är lärare till. Superkul! Jag har också tränat truppgymnastik i ungefär två och ett halvt år men slutade efter det. Ni kan titta på bilder och videos på både dans och gymnastik i kategorin Dans & Gymnastik.
 
Om ni undrar något så kan ni ju alltid skicka en kommentar eller maila mig på lovliie.blogg[a]hotmail.com Hoppas ni gillar min blogg och kommer tillbaka någongång!

Annonser från BloggPartner
STARTSIDAN

MICAELA ERIKSSON, 17 ÅR
Om mig / Bloggdesign

Går andra året på Estet, inriktning Estetik & Media. Älskar fotograferering, kläder, dans och annat kreativt!
Hoppas ni gillar min lilla blogg och följ mig gärna på bloglovin ♥

bloglovin

KONTAKT
Lovliie.blogg[a]hotmail.com
LÄNKAR
Amanda Alma Ctina Sunnegårdh Cim Vuorinen Fotobecka Matilda Anna

Intresserad av ett länkbyte? Kontakta mig via en kommentar eller mail!


MEDLEMSKAP

Blogglista.se
Bildbloggar Fotobloggar bloggar
Reggad på Commo.se Bloggparaden