Rubriken ska vara här senHej jag heter micaela och jag är femton år gammal. 15. FEMTON ÅR GAMMAL! NAnana... Då får man cykla utan hjälm :) Fast jag har ingen hjälm tänkte jag säga, men jag skulle säga att jag inte har någon cykel! Det är någon dum, respektlös som har snott den. Allas cyklar blir snodda nu där jag bor.. Min kompis cykel vart snodd. Och när dom va ute och leta efter den låg den slängd på kyrkogården PÅ gravarna. Hur taskit är inte det? På någons grav lixom? Iaf så hittade ju hon den, fast det var punktering på båda däcken och kedjan var av!

Igår kom jag hem från öland tänkte jag säga. Men nej, jag kom hem från gotland. Jag har haft det huuuur underbart som hellst! :D 

Kommentarer
M I C A E L A S (lovliie.blogg.se)

Hur blir det om man skriver en suuperlång kommentar? För att få veta det måste jag ju testa. De är därför jag skriver massa strunt nu. Kul kul! Nu måste det blir massor av text så jag tänker kopiera det här och klistar in flera gånger, smart va? Då blir det ju superlångt!Hur blir det om man skriver en suuperlång kommentar? För att få veta det måste jag ju testa. De är därför jag skriver massa strunt nu. Kul kul! Nu måste det blir massor av text så jag tänker kopiera det här och klistar in flera gånger, smart va? Då blir det ju superlångt!Hur blir det om man skriver en suuperlång kommentar? För att få veta det måste jag ju testa. De är därför jag skriver massa strunt nu. Kul kul! Nu måste det blir massor av text så jag tänker kopiera det här och klistar in flera gånger, smart va? Då blir det ju superlångt!Hur blir det om man skriver en suuperlång kommentar? För att få veta det måste jag ju testa. De är därför jag skriver massa strunt nu. Kul kul! Nu måste det blir massor av text så jag tänker kopiera det här och klistar in flera gånger, smart va? Då blir det ju superlångt!Hur blir det om man skriver en suuperlång kommentar? För att få veta det måste jag ju testa. De är därför jag skriver massa strunt nu. Kul kul! Nu måste det blir massor av text så jag tänker kopiera det här och klistar in flera gånger, smart va? Då blir det ju superlångt!

2010-11-05 @ 10:18:40    ♥    Blogg: http://lovliie.blogg.se/  FOTO
    - Alla bilder är tagna av mig om inget annat sägs.
    - Mina bilder är fotade med min Nikon D90. Läs mer om min utrustning här
     - Jag redigerar mina bilder i Photoshop Elemens 7.

   DESIGN
     - Jag gör mina designer i Photoshop Elements 7.
     - Jag säljer designer för 50-100 kronor. Maila mig vid intresse! Lovliie.blogg@hotmail.com

   ÖVRIGT
    - Om du gillar min blogg så får du jättegärna lägga till mig på bloglovin.
    - Vet du att det finns en lag på att man inte får kopiera andras foton mm.? Läs mer här!
    - Alltså är allt på bloggen copyright och får inte kopieras utan min tillåtelse!
    - Du behöver inte fråga ”Ska vi prenumerera på varandras bloggar?” För svaret är nej. Varför kan ni läsa här!
    - Jag publicerar inga skräpkommentarer dvs. reklam, besök-min-blogg, osv.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hejhej & välkomna hit till min blogg! Jag som driver bloggen heter Micaela och är 15 år. Här i min blogg skriver jag om mitt liv och så bjuder jag på massor av fotografier som jag har tagit med min Nikon D90. Jag har även ett stort intresse för mode och teckning, så det kommer ni också märka av!
       ...Läs mer om mig här

Hoppas du gillar min lilla blogg och att du kommer tillbaka någon annan gång också!

bloglovin
Nikon D90 (reserv Nikon D40)
...Nikon AF-S 18-55 f/3,5-5,6 (Kit)
...Nikkor AF-S 50 f/1.4 G
...Sigma 70-300 f/4-5.6 DG

TILLBEHÖR
Fjärrutlösare, Stativ, Mellanringar, Ministudio & Reflexskärm 5 i 1 (80 cm)
   ...Läs mer om min utrustning härHar du några frågor så kan du antingen maila mig eller fråga på bloggsvar! :)

Lovliie.blogg@hotmail.com